Thursday, 8 March 2012

MegaGiveAway by Penmerah.com


ASSALAMUALAIKUM.......
akhirnya!!!!!
kuar pon entry dr Pen Merah  pasal mega giveaway yang digembar gemburkan oleh Nisa Kay, aku punyer la tungu, ikotkan ary2 aku bukan blok Pen Merah check dah kuar blom, untuk GA kali nie ade beberapa sponsor yang aku rase korang sepatotnye kenal nama2 nie.....




 ok skunk nak tag 3 orang kawan....


okbai, tq~

Saturday, 3 March 2012

2nd week

been a while since the last entry,

hari nie hari sabtu, da 2nd week masuk kelas secara jujur nye niat masuk semester baru nak rajinkan diri nak study rajin2, tapi impian cume tinggal harapan sebab langsung tak bukak buku, waktu malam dihabiskan dengan meronggeng je (sigh)

masuk kelas seronok sangat, sebab jumpe costmate, lecturer yang so far seronok, hohohoooo.....

sem 2 da ade transport sendiri, jadi senang sikit la nak begerak kemane2, sebab tue panjang je kaki nak ke mne2, belom pape rabu lepas da kuar g tgk cte adnan sempit, sonok cte 2, klakar cume watak shaheizy (betol ke aku eja nie) dengan liana ( heroin die, betol la kot name die), they address each other as papa and mama, which in my personal opinion is not appropriate to the kids, to much........



my roomate juz got married last month, tahniah!!!!
tapi sekarang die da tak stay kolej sangat, senang cite kebanyakan mse aku sorg2 la dlm bilik, bosan tau x, haish, tinggal la aku ngn abang n adek (kucing blok yang cumil)

teringin nak beli sugar glider la, bole x???
hmmmm......