Sunday, 1 January 2012

ALLAMANDA cathartica

ASSALAMUALAIKUM.....

rinie aku kuar g alamanda, 2nd visit sebenarnye, 1st time dulu mse alamanda baru2 bukak, aku pon tak ingat bile, mase aku sekolah dulu, lame da kot, aku kuar dengan romate, jadi skunk da msk taun 2012, HAPPY NEW YEAR sume....

aku ingtkan kan sale sume da takde, rupe nye ade lagi yea kawan2, bayangkan maybelilne hyper sharp liner hage RM23 lepas diskaun RM19, mane aku tak rambang mate, haish.....

seronok kuar ngan romate hari nie, aku teman die g bli brg, biase la nga sibok2 study nak jgak rileks kejab, so jenjalan la jawapanye,  niat aku untuk tak belanje kan duit tinggal harapan je la, memang harapan la kan kalau tengah2 sale nie, hmmm.....

jadi nasihat aku, sile kuatkan semangat untuk tidak membelanjekan duit sewenang - wenangnya, sayang roomate!!!!

No comments:

Post a Comment