Tuesday, 27 December 2011

GuPPy II

ASSALAMUALAIKUM....

hello peeps....
herm aku nga sibok skunk, final next week, ary rabu, doakan la yang tebaek tok aku, yang penting satu subjek da lepas (sebab kuiz je takde final), da berape hari ni aku sek study pastue siapkan report, dah naik muak aku pon pegi la jengok ikan guppy mak aku....

da besar da diorang, yang jantan da ade warne, ekor da kembang sikit, yang betina pulak da ade warne da kat ekor diorg, chanteck. tapi yang best nye diorang nie, lepas setengah jam aku dok perati yang jantan da pandai da nak kejar yang betina, haish, budak tak sedar diri, korang baru je nak idop da gatal, mak aku kate, "badan pon tak siap lagi", memang betol pon, tapi batch yang paling tua dalam umur sebulan setengah kalau tak salah aku, aku pon tak pasti sangat tahap kematangan diorang, kene study nanti.

cume yang aku nak bagi tau, mak aku beli dulu splo ekor, mati aku tak pasti brape, tapi yang penting pas diorang beranak tak berenti2, skunk nie aku bole cakap da dekat seratus ekor suda, seronok!!!!
banyak, hihiiii.....
jangan jeles, k la aku nak sambung study~

TQ bace....


p/s: aku nak mintak maaf sangat arytue aku ade janji nk letak gambar diorang tapi aku da cube nak tangkap budak2 nie berenang laju sangat la , tak dpt nk tangkap, camera tak berape nak canggih, sory k. :(

No comments:

Post a Comment