Wednesday, 28 December 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM

ASSALAMUALAIKUM.....

aku tau aku tak sepatotnye ngadap blog, tapi aku rase terpanggil nak join GA by Kak Ina KL



3 sebab saye suke bace blog Kak Ina KL :
  1. Cool, saye salu follow blog budak - budak yang masih mude belia tapi blog akak yang 1st dikalangan umur mak saye, dan sye bole cakap yang akak sangat cool sebab ade blog (mak saye takde), header sangat comel, sye pon tak abes blaja lagi nak buat header, nanti cuti sem bru godeh blk, skunk kne study, final next week.
  2. Masakan, sebagai perempuan blog akak boleh dijadikan panduan, kalau tengok buku bile ade soalan tak bole nak refer kat penulis, tapi law ikot dalam blog akak bole tanye, n akak pon bole jawab  on the spot, lebih mudah.
  3. Up to date, entry akak yang baru pasal samsung galaxy tabs, biase budak mude yang lebih arif tapi akak pon tak kurang arifnya, bole celen budak- budak sebaye saye, kagum


GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh

2 comments:

  1. terima kasih sudi join yer..tunggu keputusannya nanti

    ReplyDelete