Friday, 23 December 2011

frYday

ASSALAMUALAIKUM....

ary kames ngn arie jumaat ritue aku mmg sesangat la bz, tp topik aku rinie adalah jam di kl, kames ritue aku balik umah sebab ade keje sket n jmt ptg kol  3 aku ade amali, amli 2 pulak abes kol 6 ptg, nak dijadikan cte aku mls nk tngu sampai mlm bru nk gerak blk umah so aku pon redah je ladr serdunk blk SA.

kol 6 aku gerak, jam wooooh, hadoi, slame nie law aku g serdunk tak penah nek kete, aku bawak moto, tapi tadi bawak kete, hadoi, krem kaki, haish aku bru sekali redah jam blom orang yang keje pejabat yang hari2 kene redah jam, huish bole putus urat, bayangkanla, ptotnye plg lewat pon sejam je bole sampai umah, tapi tadi 1jam setengah taw, da sampai SA jam kat roundabout kayangan pulop, hadoi, nak melepas kan situ pon da makan splo minit,

kat exit batu tiga tak payah cakap la, lagi gile jam die, kuar tol da jam, sampai la simpang msk g i-city, sebab tue la aku tak suke bawak kete dok kl nie taw x, buang mase, tol bayar mahal, dekat 5engget ++, blom aku cte org yg bwk kete cm gile lagi, nxt time tanak bwk kete dah, buang mase aku je, kbye.....

TQ bce

No comments:

Post a Comment